fredag 7 december 2012

Dagis och stundande jul

Nu har du gått på dagis i en månad, och du älskar det! Idag var det för första gången lite svårt att få  med dig hem. "Inte lämna dagis" sa du. Först när vi var utanför dörren sa du hej då till de andra barnen. Sen tog det ungefär en timme att gå hem — det fanns så mycket snö överallt! Till slut frös jag så mycket (det var ca -14°) så att du fick äta russin om du bara satt i vagnen. Det går så mycket snabbare då...

Vi njuter nu av juletiderna fullt ut. Varje morgon öppnar vi våra chokladkalendrar, och tittar på julkalender på nätet. Jag och din pappa äter snabbt upp våra chokladbitar, men du brukar sitta och slicka fundersamt på din ändå tills avsnittet är slut. SVT:s julkalender tittar vi på på kvällen. Du pratar mycket om tomten, och älskar att sjunga "tipp tapp" med tomteluva på huvudet. På torsdag är det Lucia-tåg på dagis, och du har fått en fin vit klänning och glitter att ha i håret. Mycket stolt är du!

Vi längtar alla till julen, det ska bli härligt att vara hemma alla tre. Det kan ju också vara så att vi är fyra till dess! Detta med syskon pratar vi mycket om. Oftast slutar det med "Charlie liten bebis!" och så ska vi klappa om dig och prata med dig som om du vore en liten bebis. Mycket rollspel är det här hemma (pappa är så stolt).

— Nanna

1 kommentar:

  1. Så fin du är Charlie! Jag längtar till julen då vi kommer ner till er. Vi håller just nu på och handlar julklappar på nätet och har hittat något roligt (hoppas vi) till dig. Sedan jag var hos dig förra helgen har även jag börjat ha senap på gröten. Det är ju riktigt gott fastän lite sliskigt.
    Kramar från mormor

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.