söndag 6 maj 2012

Ett och ett halvt

Nu är du ett och ett halvt år gammal, grattis (nåväl, igår då)! Vi har fixat en present till dig men den har inte kommit än — en rutschkana som man kan koppla in vattenslangen i! Jag gissar på att den blir välanvänd i sommar.

Du pratar för fullt nu, och jag tappar räkningen på hur många ord du kan. Bland annat är det i alla fall: glass, gott, välling, katt, puss, kram, traktor, bil, tåg, buss, boll, ost, macka, spindel, blomma, dansa, banan, äpple, mjölk, juice, saft, vatten, nalle, groda, bada, dusch... Och så vidare. Det är inte klokt vad snabbt du lär dig nya ord! Du har också börjat bli duktig på namn och talar gärna om dina kompisar Kerstin, Knut och Klara, såväl som Sari (Sassa) och Daniel (Danda). När jag förstår vad du menar nickar du förnöjt och säger "mhm". Det är så härligt att vi kan förstå varandra! När jag verkligen inte förstår blir du väldigt frustrerad, vilket väl driver på utvecklingen ytterligare.

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi ser fram emot att fylla eftermiddagar med lek med dina kompisar — både Klara och Ivar bor nu tvärs över gatan. Mycket bad och stoj ska det bli. Härliga tider stundar!

Imorgon ska vi till BVC på 1,5-årskontroll, du ska vägas och mätas och få sprutor.

— Nanna

3 kommentarer:

 1. Grattis älskade Charlie!
  Trots att jag inte var på plats på den Stora Dagen hade jag dig ändå i tankarna. Present är inhandlad i landet bortanför. Kramar!

  SvaraRadera
 2. Grattis på 1,5 årsdagen. Tänk att den bara passerade! Men å andra sidan så vet du nog inte om det själv heller. Underbar bild på en tuff Charlie - så självsäker!

  SvaraRadera
 3. Sitter och tänker på dig när jag ser ut över både vatten och sjö. Som vi pratade om tar du dig lätt hit med tåget om det skulle bli för tjatigt hemma. Jag fixar biljett och du blir hämtad på stationen. Jag har även speciella klädesplagg (som jag vet att du gillar) till utlåning. Kramar från mormor

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.