onsdag 30 maj 2012

Begynnande sommarlek

Nu kommer sommaren med stormsteg och du njuter. Du älskar att gå ut och gå promenad och har en favoritväg. Den går över gatan och sen till vänster, för att snart gå ner för backen till höger där en keramikkatt sitter på en förstukvist, och där Klara och Ivar bor i huset längst ner. Där går vi, du klappar katt och pratar om dina vänner. Sen går vi kärleksstigen, runt grustaget och hem igen. Det tar ca 40min, alldeles lagom. Du klarar oftast att gå hela vägen, riktigt starka ben har du.

I övrigt gillar du också att sitta ute i trädgården, gräva bland gruset och fylla krukor, och för att inte tala om att bada i din lilla plastpool! Den senaste veckan har varit väldigt varm och du pratar knappt om annat än "bada". Så häller vi upp vatten i din pool (vilket tar ett tag för vi får värma varmvatten på spis och i vattenkokare) och sen skvätter du mest lite med fötterna och badar dina leksaker. Men du gillar verkligen att springa runt naken... Du säger oftast till innan du ska bajsa, då går vi ihop till toaletten och så sätter du dig där. Nu jobbar vi på att göra likadant med kisset.

Du kan nu berätta vad som har hänt under dagen, i viss utsträckning. När jag igår frågade dig "vad hände med stöveln?" så svarade du "blöt", då den några timmar tidigare hade trillat ner i sjön. Det är fantastiskt att kunna ha dessa samtal med dig, som plötsligt kan innehålla flera dimensioner!

- Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.