fredag 27 juli 2012

Stor fest

Ojoj, nu har vi varit igång. Dina föräldrar gifte sig i helgen, men en stor fest i "Chalmersbastun". I tre dagar togs du om hand av allehanda förtjusta personer, och du solade dig i uppmärksamheten och njöt i fulla drag. Din mormor hade sytt en finfin klänning till dig — du såg ut som en liten alvprinsessa med en solgul mantel flygandes efter dig. Den klänningen har du sedan dess velat ha på dig nästan varje dag. Så roligt hade du att när jag eller Patrik väl dök upp och ville kela med vår saknade Charlie, så bevärdigade du oss knappast en blick. Ibland tittade du på oss och sa: "bort!" Kanske var du lite sur på oss för att vi lämnade bort dig en helg, kanske hade du helt enkelt för roligt med alla nya och gamla vänner.

Nu återgår livet till det normala igen, med en efterlängtad sommarvärme och klarblå himmel. Igår var din moster Sari här och vi badade i sjön. Sari tog dig i famnen och doppade dig snabbt och försiktigt, om och om igen. Du tjöt av förtjusning, och huttrade och sa: "kallt!" Sen ville du inte gå därifrån, utan stanna på stranden hela dagen. Vi var dock tvungna att äta, så du fick avledas och följa med hem.

Det är underbart att se din utveckling, alla ord som nu finns i ditt huvud och som du lägger ihop på nya sätt. Det märks att du slutleder, funderar och skämtar med oss.

- Nanna

1 kommentar:

  1. Vilken fest det var! "Massa med solkte" och många barn som du lekte med. Men vi åkte ju hem på kvällen tillsammans med dig och fick sova i sköna sängar. Du var förväntansfull när vi åkte dit och frågade hela tiden under biresan om vi var "framme nu?", sedan hade du fullt upp med alla barn att rulla i sanden och plaska i vattnet tillsammans med.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.