fredag 12 april 2013

Milsteg

Nu du Manda, kanske det blir mer liv i luckan! Idag har du vänt dig om tre gånger på raken, från rygg till mage. Du blir såklart sur av att ligga på mage, så jag får snabbt vända tillbaka dig igen. Och så börjar cirkusen om igen. Det är under dessa små träningspass som din bestämdhet kommer fram, i övrigt är du fortfarande idel leendes, skrattandes och gurglandes. Fina lilla Manda!

Vi är hos er mormor och morfar i Nässjö över långhelgen. Manda sover i barnvagnens liggdel inne i det lilla rummet med mig, och Charlie sover inne hos morföräldrarna på en madrass på golvet. Charlie somnade så duktigt själv inne i rummet, även om det tog ett tag innan. Först låg morfar inne hos dig och läste saga och pratade, och sen kom jag in i några omgångar. Vi prövade lampan släckt, tänd, släckt och sedan tänd igen. Vi pratade mycket om att du var rädd, och vad du var rädd för. Vi pratade framför allt mycket om att jag skulle vara kvar här hela natten, och när du vaknade på morgonen. Och efter ett tag så klappade du på mig och log, och sa: "Jag är inte rädd längre. Nu mamma gå ut." Så gick jag ut, och du somnade strax. Vilken fantastisk tjej du är, Charlie!

- Nanna

1 kommentar:

  1. Charlie och Manda, jag längtar redan efter er, det var så roligt att ha er här. Charlie, så fort du kom in i vårt rum så tittade du dig sökande omkring och frågade sedan var vaggan var. När vi pekat ut den i hörnet tittade du på den och undrade var den gula nallen var. Det var åtta månader sedan du var här och lekte med vaggan och nallen - hur kan du komma ihåg dem?! När vi gick i trädgården så pekade jag på eken och frågade vad som brukade som brukade hänga i den. "En ballong" sa du. Och, ja, visst hade vi en luftballong hängande och svängande i ekens gren. Inte visste jag att en så liten människa kan komma ihåg så mycket!
    Manda, du var som vanligt så glad och nöjd. Log med hela din lilla kropp så fort man tittade på dig och pratade med dig. De enda gångerna du skrek till var när du hade lyckats vända dig från rygg till mage och vi inte var tillräckligt snabba att vända dig tillbaka.
    Kramar från mormor

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.