lördag 15 mars 2014

Lägesuppdatering

Manda, du är en virvelvind. Du är överallt, hela tiden. Och du hörs. Du har börjat tala några enstaka ord, men alla ljud är kommunikation. Mest säger du: "Jag vill ha!" eller "Inte så!" fast med olika sorters skrik. Det är lite påfrestande, och vi kan knappt vänta tills du börjar använda ord istället. Du är alltjämt härligt charmig, men jisses vilken enveten unge du är! Du älskar att leka med din syster eller oss, då leker vi kurragömma eller "passa dig, så jag inte kommer och tar dig". Sistnämnda får dig att förtjust fnissande titta ner i marken och springa så fort du kan på dina små knubbiga ben. Vi hoppar också lite hopprep, och du lyckas faktiskt lyfta från marken med bägge fötter samtidigt ibland. Sen är du en riktig liten gosa — alldeles nyss var jag tvungen att ta en paus i skrivandet av denna post för att du kastade dig ner i mitt knä och njöt "mmmmm" och tyckte jag skulle gosa med dig. Härliga 110%-iga Manda.

I övrigt så är vi mycket ute nu när våren är här, och du älskar varje sekund. När vi till slut går in gråter du ibland högljutt i tio minuter innan du accepterar faktum.

Charlie, du har precis kommit hem nyklippt från din mormor och morfar. Eva skulle komma och sitta barnvakt här en kväll och du kom direkt på att du ju då skulle kunna följa med henne hem i några dagar. Sen hittade Eva och Thomas dig ensam med en sax, och du hade skapat en något punk-inspirerad halvkort, halvlång frisyr. Den har jämnats ut något sedan du kom hem, och du är jättefin i ditt korta hår!

Ett citat som inte för glömmas kommer här, från för någon vecka sedan när jag skulle gå till skolan på morgonen:

"jag kommer sakna dig mamma!"
"Me jag kommer ju hem sen, då kan vi leka."
"Då kan jag leka med din mobil."
"Ibland undrar jag om du saknar mig eller min mobil."
"Jag saknar din mobil."

- Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.