söndag 13 april 2014

Huvudfoting?

Idag imponerade du med att rita din första huvudfoting, Charlie! Sanningen att säga är det nästan inte en huvudfoting heller — du har noggrant lagt till navel och mage. Vi är alla mycket imponerade i alla fall, jag särskilt eftersom jag aldrig sett dig måla något som sett ut som något innan. Din konst har varit mer abstrakt.

Ni har varit magsjuka båda två, om varandra i några dagar. Först Charlie, sen Manda, sen Charlie igen. För Charlie har det varit tungt, ingen matlust har lett till ett väldigt trött och extra mammigt barn. Nu börjar ni dock bli friska igen!

Era farföräldrar har varit här och hälsat på över helgen — de möttes först av skepsis av dig, Manda, men du tinade så småningom. Fast på lördagen när du vaknade från lunchvilan och jag och Patrik var borta, då bestämde du dig för att det var bäst att gå och lägga sig igen. Sen låg du där tills vi kom hem igen. Du är så fantastiskt bestämd.

I övrigt så blir du allt tydligare med kommunikationen. Du gnäller om det är något du vill ha, och sen kan vi fråga "är det smör?" osv, och är det fel så skakar du på huvudet. När det är rätt använder du samma ljud som när du gnäller, fast det låter mer bestämt. Ord säger du inte många, det blir några enstaka "tack". "Blöja" kan du däremot, och det säger du när vi håller på att byta.

— Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.