fredag 14 januari 2011

Längtan

Det är en underbar och pirrande känsla man har i magen. Jag tror att den blev starkare av att du faktiskt varit här på min arbetsplats. När man sitter och väntar och längtar efter att få komma hem och hålla dig i sin famn. Inte så att jag längtar bort från jobbet utan det att jag längtar efter dig. Tänker nu att tilll och med att ha dig skrikandes i min famn skulle vara mysigt. det är ju så mysigt. Ännu mysigare är det när du ligger med ansiktet tryckt mot min hals, på väg att somna men inte riktigt. Du burrar in dit ansikte och snosar liksom, ibland ger du ifrån dig små läten och suckar där du visar att du är trygg. Ibland gnäller du på att mitt skägg sticks. Det är det jag längtar efter.

Igår var du här.. Jag fick visa upp dig och du var så söt och så duktigt. Jag var så stolt. Många av mina arbetskamrater sa idag att du är väldigt söt. "Liten är hon" svarar jag. Jag kan ju inte säga som det är att du är den vackraste sötaste, bästa lilla varelse som kommit till den jord. Jag kan men jag vill ha det mellan dig och mig...(och kanske de andra som läser denna blog).

Åter till prov vaktandet.

ps jag älskar dig Charlie

/Patrik(arbetande pappa)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.