torsdag 5 maj 2011

Grattis på 1/2-årsdagen!

Idag fyller du 1/2 år! Stort. Fast du är så liten. Lägesuppdatering: du kryper/ålar så det står härliga till. Snart kryper du nog på riktigt, på alla fyra. Oleander är numera inget hinder. Du har fattat smak för sladdar (förbjuden frukt). Du äter gröt på kvällarna, och till lunch får du en liten portion riktig mat i puréform. Du älskar tittut. Du sover själv i spjälsängen fram till kl 03, somnar så bra på egen hand.

I lördags var det Valborg, och Världens Första Kalas. Vi hade bjudit in släkt och vänner, och släkt och vänner kom för att med dig göra dagen till en fest. En stjärnmagnolia planterades invid trappen upp, och sammanlagt fylldes trädgården av 47 personer. Maffigt. Rekord. Du höll gott humör hela dagen — hur lyckas du!? Det kan bero på att du älskar människor, och att de älskar dig. Massor med fina presenter fick du också (fast omslagspappret var roligast!). Tack alla snälla!

1 kommentar:

  1. Grattis Charlie! Och stort tack för att vi fick äran att vara med på det fina kalaset. Hade supertrevligt och det var jätteskoj att träffas igen :)
    Kram Sara, Mikael & Hugo

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.