måndag 11 juli 2011

Äntligen hemma


Charlie, du är 8 månader och 6 dagar. Jag är hemma. Nanna är på jobbet. Detta är en stor förändring i vår relation. Du är numera och i 7 månader framöver min dotter hela dagen och jag ska lära dig allt jag kan. Idag har vi börjat med att äta, krama mamma farväl, äta gröt och lyssna på sommar. Nu "läser" du böcker och vi lyssnar fortfarande på sommar.

Fram över tänker iaf jag mig att vi ska ta en skogspromenad och bad. Blåbär, hallon och smultron ska vi få tag i och sedan ska vi även göra ansvarsfulla saker som städa, diska, tvätta <

Charlie hälsar alla våra läsare:
.xfg ĸ k n
Och med det sagt så vill jag njuta av vår första dag :)

-Patrik

1 kommentar:

  1. Hej Charlie! Tack för hälsningen, jag förstår precis vad du menar...
    xfg k l l lm. Kramar från mormor

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.