söndag 10 juli 2011

Back to work

Imorgon börjar jag jobba igen. Det känns fruktansvärt sorgligt — jag kommer att sakna dig så mycket! Du och din pappa kommer att ha massor med underbar upptäckar-tid, som jag inte får ta del av. Hör min jobb-ångest... Sommaren är i full gång, du har precis börjat gilla att bada, och ni kommer att vara mycket ute i skogen.

Jag har haft fantastiska månader med dig, min lillaste vän. Att få leka med dig har varit roligare än vad jag någonsin trodde. Vi kommer naturligtvis att leka mycket i framtiden med, men det kommer att bli en förändring och alla förändringar är lite otäcka.

Du är nu helt återhämtad från magsjukan och vi har äntligen börjat få bukt med dina sov-ovanor. Du sover nu ungefär 21-04, och somnar bra dagar om nästan direkt efter lite mat, fram till 08. Jag hoppas detta kommer att sitta i även efter att jag börjat jobba, så att din pappa får lite sömn också.

Jag kommer att längta så efter dig!

- Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.