måndag 25 juli 2011

Jobb och dans

Jag jobbar hela dagarna. Går ofta upp innan du vaknat, och hem först strax innan din kvällsmat. Det är inte så farligt som jag fruktade, men nog är jag hellre hemma med dig, kryper runt på golvet, pussas och pratar. Jag längtar till februari när jag ska få vara hemma mer igen!

När jag kommer hem lägger jag mig på golvet, och låter dig krypa och pussa på mig. Jag vet inte vem av oss som njuter mest. Du är härlig att komma hem till!

Du har börjat dansa när du hör musik — du skuttar upp och ner. Det finns en otrolig glädje i din lilla kropp! Du har börjat gå med bara en hand hållen, din balans blir bättre och bättre för var dag. Tänk vad hösten kommer att innehålla för äventyr...

— Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.