måndag 8 augusti 2011

Tre tänder

Jag jobbar och står i på Systembolaget, din pappa jobbar och står i här hemma. Du har lyckats kämpa fram tre tänder: två längst fram i nedre käken, och en längst fram i övre. Den andra i övre kommer nog snart den med, det spänner hemskt mycket och du har nästan alltid fingrarna i munnen. I anslutning till detta har du varit något mer missnöjd under dagarna än vanligt, men du är fortfarande ganska harmlös. Du ler stort när jag kommer hem och kramar om mig. Om din pappa går ut i trädgården ett tag kryper du fram till honom och ställer dig upp mot hans ben när han kommer in igen. Du glädjer oss så.

Favoritleken är tittut, du kryper fram till filtar och tyger och drar dem över huvudet. Då ska vi säga "Var är Charlie?" varpå du drar ner tyger och avslöjar dig. Då säger vi "Ja, där är Charlie!" och du skrattar. I övrigt leker vi mycket i sängen, du och din pappa tältar under täcket, du kastar dig fram och tillbaka, jag hoppar upp och ner, du skrattar så du kiknar.

Vi berättar för dig varje dag hur underbar du är, hur mycket vi älskar dig. Vi skrattar åt dina skämt och beundrar dina nya landvinningar. Jag hoppas att du alltid ska vara så här nöjd med dig själv. Du är det finaste vi någonsin sett.

- Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.