måndag 19 september 2011

Skogen och sömen

Idag har du haft svårt att sova och jag har fått testa mina knep på dig. Sedan jag började vara hemma på heltid ensam med dig har vi tagit långa skogspromenader dagligen. Vi har dock haft några veckors uppehåll men började idag promenera igen. Var gång vi är ute riskerar vi få fästingar. Idag fick jag en. Har inte hittat någon på dig iaf.  Vi går ut av två anledningar. Den första att du ska få se vackra platser. Ibland ger jag dig en frukt eller ett kex att tugga på när du sitter där. Den andra anledningen att du ska få sova när du inte själv inser att det är bra för dig.

Dagen promenad började vi förrådet och smög sig sedan upp för backen. Nu började det bli blött.. vi gick över en liten våtmark som vi brukar smita över men den var blötare än vanligt. Men du somnade in så fint tillslut. Jag hittade ingen svamp. Men blev blötare då en av stigarna var helt översvämmad. Så när du vaknade på vägen hem så höll jag redan raska steg för att komma in och torka mina stackars fötter. Någonstans är dock din mössa och jag ska försöka hitta den när din mor kommer hem.

Jag tror vi ska minska antalet sovpass till en på dagen. Vi har testat det innan, det är nog dax att testa igen. Andra sovpasset tog det mig 40 minuter att söva dig. du sommnade 5-10 minuter innan 5 som är tiden då vi ska väcka dig. du ska få sova till halv sex idag. Men imorgon ska jag se hur länge du orkar vara vaken på morgonen.

Du är så söt när du sover.

-Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.