söndag 16 oktober 2011

Lekar

Det viktigaste och roligaste man gör som pappa är att leka. Vi har tagit till oss och utvecklat ett flertal roliga lekar. Den senaste som vi kom på är att höja händerna i skyn och dunka dem ner i marken. Vi turas om att göra det. När vi har så roligt så börjar du skratta så du inte längre riktigt kan göra vad leken kräver av dig. Du kastar dig sida till sida blinkar slänger bakhuvudet samtidigt som du försöker att dunka händerna kraftigt i golvet. Det är helt underbart att se din glädje. Alla lekar gör dig inte lika glad. Men de flesta som innebär att du och jag gör samma sak får dig att skratta. Nya lekar är så klart roligare än gamla.

Du gillar att bli jagad, man gör något konstigt läte och kryper efter dig. Du kryper du fort som attan och tittar bakåt samtidigt som du gör lyckliga ljud. Har man en boll finns det ett par lekar man kan leka. Fotboll har du en talang för (troligtsvis ärvt från din mor)! Men även att kasta runt med badbollar. I går på fest hos Filip så lekte du med en äldre pojke och en pilates boll. Du gick och puttade bollen framför dig. Pojken gömde sig bakom bollen och du letade. Och många fler lekar.

Sist men inte mins är lekar som man leker i luften, att flyga att kravlarunt på pappa medan han frustar en eller att kasta sig i sängen är saker som kan få den mest motsträviga Charlie på gott humör. Man har sina knep.

Jag älskar dig Charlie.
-Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.