söndag 24 april 2011

Borta


I fyra dagar var jag utan dina leenden. Jag var orolig att du skulle glömma mig och jag skulle vara som en främling för dig när jag kom hem. Jag var på en konferansresa med arbetet, vilket var rätt trevligt. Men var stund jag fick en paus tittade jag på bilder på dig. Saknaden var stor.
Under tiden åt du gröna ärtor, blev bättre på att krypa och gå. Umgicks med morföräldrarna som skämde bort dig så mycket de bara kunde. ;) Du fick nya leksaker, en vagn med "syrullar" på. Det känns som allt hände under dessa dagar och jag missade det.
Som tur var skickade Nanna bilder var dag. Alla var otroligt fina men jag gillar denna speciellt mycket. För den visar dig som så glad som du oftast är.

Nu har jag varit hemma i snart en vecka och haft en undebar tid med dig men det är en annan historia.

Jag älskar varje ögonblick du ger mig.

-Patrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.