söndag 24 april 2011

Med språng


Veckorna rinner iväg, och du springer. Nåja, det kanske är lite överdrivet. Men håller vi dig i händerna så sätter du iväg med överraskande fart, oftast dit näsan pekar. Om någon sträcker ut armarna mot dig brukar du gå åt deras håll. Du har fått en lära-gå-vagn, som du med förtjusning tagit dig an. Än så länge vågar vi inte låta dig gå utan förälder som säkerhetsnät (vi går precis bakom med händerna någon cm ifrån dig), men du behöver oss mest när du vill sätta dig ner.

Vi har varit på utflykt utomlands! I veckan åkte vi till Louisiana, med både mor- och farföräldrar. Det var väldigt mysigt och gick oförväntat bra. Du hade fått din andra vaccination dagen innan och vi hade förväntat oss en mer kinkig Charlie än den som kom med. Du var lite trött, men annars märktes inget på ditt humör. Du insöp girigt alla människor, och konsten. Bäst tyckte du om en videoinspelning av en man som skrek, och iPad-målningar som var upplysta bakifrån. Du verkade inte så imponerad av Picasso.

Vi ser nu fram emot sommaren, med en allt rörligare tös. Altanen är bebissäkrad, du har provsmakat gräset — allt ser bra ut.

- Nanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.