torsdag 2 juni 2011

Barnvakt

För en vecka sedan passade Daniel och jag på att passa dig, medan föräldrarna smörjde kråset på restaurang Bliss. Det började med en väldigt nöjd Charlie, som var förtjust över att upptäcka en ny (ja, för dig var den nog det) lägenhet med allt vad det innebär - kylskåp, köksmatta, soffa, elorgel... Vi snodde så många kramar som det gavs möjlighet till, och bjöd på både löv och gurka. Efter maten mös vi i soffan, och på ett ögonblick slocknade du - fortfarande med gurkan i munnen. Som de goda värdar vi är erbjöd vi raskt en bättre sovplats, med fler kuddar än en sultan, och helt utan ärter under madrassen.
Uppvaknandet blev bryskt. Du letade länge efter både mor och far, som var spårlöst försvunna, och efter ett tag insåg du att du helt enkelt fick nöja dig med substitut - Daniel och jag började långsamt bli roliga igen. Men det krävdes mycket flörtande från vår sida, och blickarna mot Daniel var länge fyllda av skräckblandad förtjusning. När så slutligen far & mor återvände från sina äventyr i världen utanför gick det dessutom att få i dig lite redig mat - inspirerad av deras berättelser om det exotiska restaurangbesöket, säkerligen.
Snart är det dags igen - på onsdag är vi uppsatta för ännu ett pass. Men då är det vi som gästar dig, och vi hoppas på både mat och underhållning.

- Sari

1 kommentar:

  1. Vi är mycket tacksamma för att Charlie fick en så fin första FF-kväll! =)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.