söndag 19 december 2010

Detta är omtumlande att vara pappa

Detta är omtumlande att vara pappa. Nu ligger du i bärsjalen tryckt mot min mage. Vi har sett en bra film som jag hoppas vi får visa för dig en dag. The legend of 1900 heter om du undrar. Jag och Nanna funderade på att döpa dig till Tjugo Tio när vi såg filmen. Men jag antar att vi inte ska det.

Det har varit omtumlande att vara pappa och att arbeta samtidigt ens tankar och idéer delas alltid på två. Fördelen är då att man kan vila från det ena med det andra. Det är på något sätt lugnt med dig även när du skriker och man inte vet vad du vill. Samtidigt har jag kunna vila mig från dina behov när jag sköter mitt arbete. Nackdelen är att man ibland måste gå upp flera gånger på natten och pyssla om dig, vilket iofs är väldigt mysigt, men kan vara stressigt när man ska upp tidigt dagen efter. Men det är skönt och lugnt med dig, men ibland blir man orolig för vad man inte lyckas med. Man vet att man gör så gott man kan och du kommer förlåta oss får våra brister (hoppas jag inte har fel på den punkten). För någon timme sedan var du så ledsen, du hade precis ätit och bajat i vasken så jag satte dig i bärsjalen. Det uppskattades inte och du visade det tydligt genom att skrika mig i örat. Men jag höll dig mot mig och till slut sjönk du ner mot mitt bröst och började andas tungt. Jag sitter och drömmer om saker som jag ska få lära dig och lekar vi ska få leka. Än så länge går våra träningar ut på att lära dig att bajsa rätt, stå på benen med hjälp, titta pappa i ögonen, skjuta dig framåt på mage, sova ensam, sova på natten.. men jag hoppas att det kommer bli lite spel, lekar i skogen, programmering i framtiden. I vilken ålder vill du börja programmera? Jag tror att vi åtminstone får vänta tills du fyllt 1 :)

Först ska vi iaf in till Nanna och se till att du får mat, så du kan växa till dig ordentligt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.