söndag 19 december 2010

En morgon

Du ligger bredvid mig på golvet, på ett täcke. Du tittar. Jag lyckas inte riktigt få reda på på vad, men intressant är det. Visst tänkande är definitivt involverat, för du rör på händerna precis som din pappa gör när han tänker.

När jag säger "Hej, Charlie, godmorgon" så ler du och glittrar med ögonen. Det är gott att vakna till.

Patrik har jullov nu, och vi ligger tillsammans i sängen på mornarna och myser och leker. Det är mest Patrik och jag som leker, du tycker inte alls det är kul att bli kittlad under fötterna. Vad får man inte stå ut med...

Det har varit en helg full av besök: på fredagen var Eija här och sov över. Du låg i vagnen och hon underhöll dig med en skallra — efter en fem minuters idogt försökande fann du det faktiskt både intressant och roligt! Eija fick många härliga leenden.

Du är väldigt vacker, min lilla Charlie.

- Nanna

1 kommentar:

  1. Vänta bara tills julhelgen. Då får man vara glad för en ståplats i pereferin. Och jag vet vem som kommer att vara i centrum. Hennes namn börjar på C.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.